Anslut Dig Till Vår Plattform För Kvinnliga Entreprenörer

En plattform utformad för att stärka och skapa möjligheter för kvinnligt företagande. Vår plattform kan koppla samman kvinnliga entreprenörer med klienter över hela världen och skapa tillfällen att visa upp färdigheter och talanger och engagera sig i spännande projekt.

Här är några fördelar med vår plattform

Hög vinst
Säkert
Hög vinst
Obegränsat
Från idé till lansering :

Förändra Din Affärsverksamhet med Coopera Marketplace

Vi anser att kvinnligt entreprenörskap spelar en avgörande roll för den ekonomiska tillväxten och för att skapa ett mer inkluderande och jämställt samhälle. Men kvinnor möter fortfarande en rad hinder i affärsvärlden såsom begränsad tillgång till kapital, marknadsmöjligheter och nätverk. Vi skapade den här plattformen för att komma åt dessa hinder och ge kvinnliga företagare de verktyg de behöver för att lyckas. Coopera Marketplace är användarvänlig och lätt att navigera i. Det är en plats där kvinnliga entreprenörer kan skapa en profil och visa fram sin kompetens och erfarenhet. Klienter kan bläddra bland profilerna i plattformen för att hitta begåvade kvinnliga entreprenörer till sina projekt och komma i direkt kontakt med dem via vårt system.
 • ”Coopera Marketplace är en utomordentlig resurs för kvinnliga entreprenörer. Det är en plattform där vi kan visa våra färdigheter och vår kompetens och komma i kontakt med klienter över hela världen. Stödet och utbildningen som jag fått via plattformen har hjälp mig att utöka min affärsverksamhet och höja mina vinstmarginaler.”
  Maria Ahmed
  Frilansskribent och SEO Expert
 • ”Jag har använt Coopera Sveriges plattform för kvinnliga entreprenörer i några månader nu och det har varit en fantastisk upplevelse. Jag älskar att den har ett så användarvänligt upplägg, jag kunde snabbt komma i kontakt med kompetenta kvinnliga entreprenörer till mina projekt. Jag rekommenderar den här plattformen till alla som vill hitta kvalificerade yrkesutövare.”
  Emma
  WordPress expert
 • ”Att gå med i Coopera Marketplace har varit banbrytande för mig. Jag har kommit i kontakt med klienter över hela världen och arbetat med projekt som ligger i linje med den kunskap och kompetens som jag besitter. Den här plattformen har hjälpt mig att utöka min verksamhet och bredda mitt nätverk.”
  Sarah
  Grafisk designer

Gå med i Coopera Marketplace Idag: Vi Sammanför Begåvade Kvinnliga Entreprenörer med Klienter Globalt

Utöver att tillhandahålla en plattform för kvinnliga företagare, erbjuder vi resurser, stöd och utbildning för att hjälpa verksamheterna att växa och utökas. Vi tror att med rätt stöd så kan vi skapa fler arbetstillfällen, öka den ekonomiska tillväxten och skapa en mer inkluderande och jämställd värld.
Gå med i Coopera Marketplace för Kvinnliga Entreprenörer idag och bli en del av en global gemenskap där kvinnliga företagare är drivande i den ekonomiska tillväxten och skapar positiv förändring i världen.

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig med ditt projekt genom våra E-Startup program.

Läs mer om Coopera Freelance Marketplace

Vår plattform tillhandahåller en trygg och säker mötesplats där kvinnliga entreprenörer kan komma i kontakt med klienter över hela världen.

Kvinnliga entreprenörer får en möjlighet att visa upp sin kompetens och erfarenhet och arbeta med spännande projekt som matchar deras kvalifikationer.

Vi kan erbjuda resurser och stöd för att hjälpa kvinnliga entreprenörer att utöka sina verksamheter och skapa fler arbetstillfällen.