Gör Din Passion till en Succé!

Välkommen till Cooperas e-startup coachningsprogram, ett initiativ för att ge aspirerande entreprenörer personlig coachning och stöd för att kunna starta egna företag och få verksamheter att växa. Vårt coachningsprogram ska ge deltagarna de färdigheter och den kunskap och vägledning som de behöver för att kunna förvandla sina idéer till framgångsrika företag.

Från Idé till Uppstart:

Cooperas E-start Coachningsprogram Hjälper entreprenörer i Varje Steg

På Coopera ser vi coachning som en nyckelfaktor för en lyckad etablering av företag och för deras vidare framgång. Genom vårt e-startup coachningsprogram tillhandahåller vi erfarna coacher och mentorer som kan guida och stödja deltagarna inom ett brett spektra av områden kopplade till entreprenörskap och företagsutveckling.

Genom vårt coachningsprogram kan deltagarna få coachning och stöd inom flera områden:

Vårt coachingprogram är skräddarsytt för varje deltagares behov och vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla en personlig coachningsplan som adresserar dina specifika mål och utmaningar. Våra coacher är erfarna entreprenörer och företagsledare som har en mängd kunskap och expertis att dela med sig av, och som är engagerade i att hjälpa dig att lyckas.

Det Är Öppet För Alla

Vårt coachningsprogram är tillgängligt för entreprenörer och nystartade företag med eller utan tidigare erfarenhet, från de som precis har startat till de som redan är etablerade och vill utöka sin verksamhet. Till oss kan du söka dig oavsett vilken bransch du vill verka inom eller vilken bakgrund du har. Vi arbetar aktivt för att främja mångfald och inkludering i alla våra program.